Clash Of Armour

Lépj be a Clash Of Armour világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stratégiai játékok!

Nézd meg, milyen döntéseket kell meghoznia egy tábornoknak, amikor a Clash Of Armour oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és eddz stratégiai elmédet, hogy megtaláld a legjobb módját az ellenséges bázis meghódításának. Ahhoz, hogy hatékonyan irányíthasd a hadseregedet, el kell döntened, hogy mely egységeket akarod bevetni úgy, hogy azok egyedi erősségei és gyengeségei kiegészítsék egymást, különben előbb-utóbb rájössz, hogy nem nyerhetsz csatát úgy, hogy csak egyféle egységet küldesz a háborúba.

De ne hidd, hogy túl sok időd van gondolkodni a Clash Of Armour kíméletlen csatatéren, mert a csaták hamarosan nagyon intenzívek lesznek, és ha túl sokáig tart a stratégiád kialakítása, az ellenséged le fog győzni téged. Hamarosan rájössz, mikor van itt az ideje, hogy egy egységet csatába állíts, még akkor is, ha az az egység nem feltétlenül ideális az ellenfél seregének összetételéhez képest, vagy csak várj még egy kicsit, amíg elég erőforrásod lesz egy, az aktuális helyzetnek jobban megfelelő egység beszerzésére.

Játssz a Clash Of Armour oldalon Jatekokjatekok.hu és próbáld megtalálni a nyerő stratégiát.

Játsszon más játékokat a clash sorozatból:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Hasonló játékok:

Tetszik a Clash Of Armour? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stratégiai játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.