Chu Choo Cake

Lépj be a Chu Choo Cake világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Legyél a legédesebb vonatvezető, amikor a Chu Choo Cake oldalon játszol Jatekokjatekok.hu és gondoskodj arról, hogy a finom édességek eljussanak a célállomásukra. Ahhoz, hogy elindítsd a vonatot, el kell menekülnöd a patkányok elől, akik folyamatosan járőröznek a pályán, és mindent megtesznek, hogy megakadályozzák, hogy megrakd a Cake Train-et finom cukros finomságokkal. A 10 különböző célállomással, ahová a vonatnak el kell jutnia, nagyon gyorsnak kell lenned, mert nem szeretnéd, ha a vonat késne, de nagyon óvatosnak is kell lenned, mert a szinteken járőröző patkányok addig követnek, amíg el nem kapnak és meg nem állítanak.

Ha mégis elkapnak, nem kell rögtön elkezdeni aggódni, mert négyszer is elkaphatnak, mielőtt újra kell kezdened a szintet. És nem ez az egyetlen dolog, ami melletted szól, mert a pályán szétszórva találsz piros paprikákat, amelyeket aktiválva elkábíthatod a közelben lévő ellenfeleket. Ahhoz, hogy a vonatot megrakd süteményekkel, át kell haladnod a földön elhelyezett téglalap alakú édességeken, a többit pedig a gravitáció erejére kell bíznod. Ha sikerül eltalálnod egy patkányt az egyik ilyen édességgel, akkor ideiglenesen eltávolíthatod őket a színpadról, ami néhány extra értékes nyugodt pillanatot ad, mivel kevesebb ellenséget kell szemmel tartanod.

Minden pálya egyedi elrendezésű, és gyorsan meg kell tanulnod, hogyan tudsz a legjobban navigálni benne, és a megfelelő pillanatokban használni a létrákat, hogy maximalizáld az előrehaladásodat. Szerencsére az ellenségek pontosan ugyanabban a sémában mozognak, így előre tudsz számítani a mozgásukra, és ennek megfelelően tudsz reagálni. Csak arra ügyelj, hogy ne zavarjon meg túlságosan a gyönyörű grafika, amivel a Chu Choo Cake rendelkezik, mivel ez egy másik játék a Jatekokjatekok.hu oldalon, amit valószínűleg akkor érdemes játszani, ha nem vagy túlságosan éhes. A szintek tele vannak mindenféle finomsággal, amit általában egy pékségben találsz, szóval ezt tartsd észben, ha még nem ettél. Kombináld a grafikát a vidám zenével, és a Chu Choo Cake végig kellemes élményt nyújt.

Győződj meg róla, hogy a süteményekkel teli vonat megérkezik a célállomásra, amikor a Chu Choo Cake játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Chu Choo Cake A játék csak PC-n játszható. A menükben a bal egérgombbal navigálj, és a játék elemeire a bal egérgombbal kattints. A szinteken való mozgáshoz a WASD vagy a nyílbillentyűket kell használnod.

Hasonló játékok:

Tetszik a Chu Choo Cake? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.