Chess Multi Player

Lépj be a Chess Multi Player világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sakkjátékok!

Néha egy klasszikus sakkjátszmát szeretnél játszani, és a Jatekokjatekok.hu számos lehetőséget kínál, ha ezt a legendás játékot szeretnéd játszani. Ha a barátaid vagy egy másik ellenfél ellen szeretnél sakkozni a világ minden tájáról, akkor mindig kipróbálhatod a Chess Multi Player, egy olyan játékot, amely a többjátékos játékra helyezi a hangsúlyt. A játék indításakor vagy csatlakozhatsz egy játékhoz, vagy létrehozhatod a sajátodat, és várhatod, hogy egy másik játékos csatlakozzon, és elkezdődjön ez az elmék párharca. A már ismert szabályokkal a Chess Multi Player olyan sakkélményt nyújt, amilyet csak szeretnél.

A táblán minden egyes bábu meghatározott módon mozoghat, és az egyes bábuk mozgásának megtanulása elengedhetetlen, ha nyerni akarsz. A lófigura például csak L alakban mozoghat, míg a futó csak átlósan. A bástya egyenes vonalban mozoghat, a vezér pedig a legerősebb bábu, mivel minden irányba mozoghat. A játék megnyeréséhez le kell ütnöd az ellenség királyát, miközben meg kell védened a sajátodat. A király egyszerre csak egy mezőt tud mozogni, így eléggé sebezhető egység, és gondoskodnod kell arról, hogy megvédd. Természetesen a sakk egy memorizálós játék is, és a legjobb stratégiák ismerete a másik játékos legyőzésében adhat neked előnyt. A gyakorlásnak remek módja a játék, a Jatekokjatekok.hu oldalon pedig bármikor játszhatsz még egy kört a Chess Multi Player oldalon.

Győzd le barátaidat egy taktikus sakkjátszmában, amikor a Chess Multi Player oldalon Jatekokjatekok.hu játszol.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával jelölje ki a mozgatni kívánt bábut, és kattintson egy érvényes üres mezőre, hogy a bábut oda mozdítsa. Ha mobileszközről játszol, az egér használata helyett érintsd meg a képernyőt.

Hasonló játékok:

Tetszik a Chess Multi Player? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sakkjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.