Chemistry Set Balance

Lépj be a Chemistry Set Balance világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ha bármit tudsz a kémiáról, akkor tudod, hogy a kémiai reakciók egyensúlya mennyire kényes, és egy képlet bármilyen apró módosítása drasztikusan megváltoztathatja a dolgokat. A Chemistry Set Balance nem a kémiai egyenletek kiegyensúlyozásáról szól, de mondhatnánk, hogy a kémia kényes egyensúlyáról, hiszen óvatosan kell forgatni a platformokat, amelyekre a kémiai elemet helyezzük, hogy az biztonságosan beleessen a főzőpohárba, amely tele van más érdekes folyadékokkal.

Ahogy az várható volt, a játék néhány alap, gyakorló pályával indul, ahol csak kevés platformot kell irányítanod, de ahogy haladsz előre, rengeteg platformot kell forgatnod, amelyeket mindenféle kihívást jelentő helyeken helyeztek el. Ez teszi igazán a kémiai elem célba vezetését a reflexeid, de a tervezési képességeid igazi próbatételévé is.

A Chemistry Set Balance játékban még egy dolgot figyelembe kell venned, hogy a platformok egyszerre forognak, így figyelj arra, hogy a cselekedeteid hatással vannak a játéktábla összes platformjára. De még ha az első néhány próbálkozásod nem is sikerül, bármikor újraindíthatod a szintet, és újra megpróbálhatod. És az a király, hogy a labort felügyelő professzor azt akarja, hogy sikerrel járj, és ezt már abból is láthatod, ha ránézel.

Mérlegeld a kémiai elemeket egy szórakoztató játékban, amelyet egy kémiai laboratóriumban helyeztek el, amikor a Chemistry Set Balance oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Forgasd a szinten véletlenszerűen elhelyezett platformokat az óramutató járásával megegyező irányba vagy ellenkező irányba, vagy a megfelelő bal vagy jobb oldali nyílbillentyűk megnyomásával, vagy a képernyő jobb vagy bal oldalán lévő egérgomb megnyomásával, vagy ha mobileszközön játszol, a képernyő jobb vagy bal oldalának megérintésével.

Hasonló játékok:

Tetszik a Chemistry Set Balance? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.