Chain Cube: 2048 Merge

Lépj be a Chain Cube: 2048 Merge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ha a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, talán ismered a Threes vagy a 2048 játékot. Az ilyen típusú játékokban a cél két olyan elem egyesítése, amelyeken ugyanaz a szám szerepel. Ha sikerül, az értékeik összeadódnak, és az adott elem egy másik, nagyobb értékű elemmé változik. A játék célja, hogy minél több ilyen elemet egyesíts, és ezzel egyre magasabb pontszámot biztosíts. A Chain Cube: 2048 Merge játékmenetet az különbözteti meg a többi hasonló játéktól, hogy a már megszokott játékmenetet fizikával és lövöldözéssel egészíti ki. Ez azt jelenti, hogy az elemek, amelyeket össze kell egyesítened, kockákból állnak, és ha két azonos értékű kockát egyesítesz, az robbanékonyabb reakciót eredményez, ami sokat hozzátesz a játékélményhez. Mivel a kockák a levegőben ugrálnak és félig valósághűen mozognak, amikor összeütköznek, ezt a kölcsönhatást kell majd a saját előnyödre fordítanod. Lehet, hogy amint a kockák a levegőbe ugranak, egy útvonal szabadul fel számodra, hogy növeld a pontszámodat. Ez egy új réteget ad az élményhez, és ha valami újat szeretnél hozzáadni ehhez a klasszikus gondolkodtató játékhoz, akkor érdemes kipróbálnod a Chain Cube: 2048 Merge oldalt.

A játék elég könnyen indul, de amint haladsz előre, és a játéktér egyre zsúfoltabbá válik, egyre nehezebb lesz számon tartani az összes kockát. Ha pedig a kockák túljutnak a pontozott vonalon, újra kell kezdened és újra kell próbálkoznod. Egy idő után eljutsz egy olyan pontra, amikor minden ütközésnél vagy abban reménykedsz, hogy két kocka egymásnak ütközik, vagy csak abban, hogy nem kerülnek egy másik kocka útjába.

Játssz egy szórakoztató kirakós játékot, amely azt is megköveteli, hogy óvatosan célozz és egy kicsit több stratégiát alkalmazz a lövéseknél, a Jatekokjatekok.hu oldalon, és szerezz magas pontszámot a Chain Cube: 2048 Merge.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot, és az egérrel mozgasd körbe a kockát a képernyő aljáról, majd engedd el, hogy a kockát a halom felé lőhesd. Ha mobileszközről játszol, helyette érintsd meg a képernyőt, és mozgasd az ujjadat abba az irányba, amerre lőni szeretnél.

Hasonló játékok:

Tetszik a Chain Cube: 2048 Merge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.