Catch the Candy

Lépj be a Catch the Candy világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Kapd el az összes cukorkát a klasszikus Flash játék frissített változatában, amikor a Catch the Candy oldalon játszol. Több mint 70 legjobb szintjén kell megoldanod az összes érdekes rejtvényt, amit a játék kínál. Bár könnyen indulnak, minél tovább haladsz a játékban, annál nehezebbé válnak a szintek, és annál nehezebb lesz elkapni a cukorkákat.

De a játékmenet és az imádnivaló karakterek mindenképpen arra késztetnek, hogy visszatérj még többért. Mintha a játék olyan addiktív lenne, mint a cukorka. És nulla kalória van benne! A cukorkák elkapásához csak annyit kell tenned, hogy megnyomod az egér bal gombját, vagy a képernyőre koppintva kinyújtod a karodat, és elkapod a finom édességet.

Játssz a Jatekokjatekok.hu oldalon egy másik szórakoztató kirakós játékkal és oldd meg az összes szintet a Catch the Candy oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Catch the Candy? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.