Cannon Strike

Lépj be a Cannon Strike világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ebben a színekkel teli játékban az a feladatod, hogy minél több golyóval töltsd meg a vödröt, és ügyelj arra, hogy minél kevesebbet önts ki belőlük. Cannon Strike, mint a legtöbb puzzle játék, amit a Jatekokjatekok.hu oldalon játszhatsz, könnyű szintekkel indul, ahol az ágyúd és a vödör közé állított akadályok nem túl ijesztőek, de amint kezdesz megbarátkozni a szabályokkal, a kihívás szintje megnő, és minden megszerzett képességedet be kell vetned, ha előre akarsz lépni.

Az ágyú kilövéséhez csak a bal egérgombot kell használnod. Ez megtévesztően egyszerű, de ellened is dolgozhat, mert ha nem vagy elég türelmes, és nem mérlegeled helyesen a helyzetet, akkor elveszítheted a háromcsillagos helyezést, amelyet minden szint végén megkaphatsz, és amelyet csak azok kapnak, akiknek sikerült minél több golyóval megtölteniük a vödröt. Minél kevesebbet hagysz ki, annál jobb a rangsor. Minden szint kreatív és egyedi elrendezéssel rendelkezik, így mindegyikben alkalmazkodnod kell a követelményekhez, és helyesen kell időzítened a lövéseidet. Egyes pályákon sok mozgó platform lehet, míg másokon csak egy platform van, de az nagyon gyorsan mozog. És persze némelyik meglepetéseket kínál, amelyek biztosan növelik a kihívást, és a szórakozást.

Fejezd be az összes szintet, és szerezd meg az összes csillagot, amikor a Cannon Strike oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, az ágyú kilövéséhez használd a bal egérgombot. Ha mobil eszközt használsz, a lövéshez koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Cannon Strike? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.