Candy Riddles

Lépj be a Candy Riddles világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb alkalmi játékok!

A Candy Riddles olyan grafikával, amely a szádat is megöntözi, biztosan olyan játék, amelyet a legjobban azután játszhatsz, hogy előtte egészséges étkezést fogyasztottál. Ez az édes match 3 játék feladata, hogy összeilleszd a cuki sütiket és a színes cukorkákat, hogy letisztítsd az asztalt.

Mindannyian tudjuk, hogy a cukor függőséget okoz, és ez a játék pont olyan, mint a cukor. És nem csak a megjelenített finomságok miatt. A Candy Riddles a már ismert és szeretett szórakoztató játékmenetével biztosan arra késztet majd, hogy visszatérj egy újabb adagért. És rengeteg kihívást jelentő szint vár rád! Ha egyszer ráéreztél az ízére, folyton vissza fogsz térni, és megpróbálsz még csak egy szintet teljesíteni.

AJatekokjatekok.hu örömöt hoz a Candy Riddles játékkal, úgyhogy foglalj helyet az asztalnál, és élvezd a szórakozás teljes adagját!

Hasonló játékok:

Tetszik a Candy Riddles? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a alkalmi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.