Candy Match Saga

Lépj be a Candy Match Saga világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

A Candy Match Saga egy olyan játék, amely több édességet tartalmaz, mint amennyit bárki elbír, és mindenkit megörvendeztet, aki időről időre szeret cukros finomságokat enni. Csak arra ügyelj, hogy ne éhgyomorra játssz! A Candy Match Saga játékban az a célod, hogy azonos típusú édességekből álló egyenes sorokat hozz létre, amivel eltávolítod őket a tábláról. Ahhoz, hogy igazán elsajátítsd a játékot, előre meg kell tervezned a lépéseidet, mert az eltüntetett elemek által hagyott rések helyére gyorsan jönnek a közvetlenül fölülről érkező édességek. Ha egy kis stratégiát alkalmazol a lépéseidben, akkor egyetlen mozdulattal hatalmas területeket takaríthatsz el a tábláról.

Az édességeket bal, jobb, fel és le irányba mozgathatod, így némi szabadságot kapsz abban, hogyan manipulálhatod a táblát. És elég gyorsnak is kell lenned a megfelelő, párosítható klaszterek kiszúrásában, mert a képernyő bal oldalán van egy sáv, amely minden alkalommal megtelik, amikor sikerül megtisztítanod a táblát, de lassan ki is merül, ha nem sikerül pontot szerezned. Ha a sáv kiürül, újra kell kezdened a szintet. De ha egyszer elkapod a fonalat, és látod, hogy hatalmas rögöket távolítanak el a tábláról, akkor a pontszám gyorsan nőni fog.

Az olyan játékok, mint a Candy Match Saga, köztudottan remek választásnak bizonyulnak, amikor nincs sok időd a rendelkezésedre, de mégis szeretnél egy gyors szünetet. Egyszerű szabályaikkal és könnyű irányításukkal gyorsan kézbe veheted és játszhatsz egy rövid kört, amikor csak van egy kis szabadidőd. A grafika színgazdag, a zene pedig vidám, így igazán feldobhatják a napodat egy adag kikapcsolódással. A Jatekokjatekok.hu oldalon pedig bármikor hozzáférhetsz hozzájuk, ha aktív internetkapcsolattal rendelkezel.

Pihenjen a Jatekokjatekok.hu oldalon a Candy Match Saga segítségével !

Hogyan kell játszani

Kattints az elemekre, és tartsd lenyomva az egér bal gombját, miközben balra, jobbra, felfelé vagy lefelé mozgatod őket, hogy megváltoztasd a pozíciójukat, ha PC-t használsz. Mobileszközön a képernyőre koppintva kell kiválasztanod egy elemet, és bármelyik irányba húzva mozgatni azt a táblán.

Hasonló játékok:

Tetszik a Candy Match Saga? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.