Butterfly Shimai

Lépj be a Butterfly Shimai világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

A Butterfly Shimai gyönyörű pillangó dizájnjával, pihentető színvilágával és játékmenetével nagyszerű játék, amely segít a kikapcsolódásban és a pihenésben. Mindössze két azonos típusú pillangószárnyat kell egymáshoz illesztened, majd örömmel nézheted, ahogy hirtelen megjelenik egy fenséges pillangó, és elrepül a játéktábláról. Butterfly Shimai szabályai némi kihívást rejtenek magukban, így ügyelned kell arra, hogy az egyezéseket ne akadályozzák más szárnyak. De még itt is kaphatsz némi segítséget, hiszen mindenféle hasznos tárgyakat aktiválhatsz, amelyek segítenek a pillangók kiszabadításában.

A Butterfly Shimai bonyolult animációi és grafikája révén remek játék, amely segít a kikapcsolódásban. Bár van időlimit, minden egyes új találat értékes plusz másodperceket ad, így minél jobban megtalálod a párokat, annál több idő áll majd rendelkezésedre. Amellett, hogy segít a kikapcsolódásban, egy olyan játék, mint a Butterfly Shimai segíthet a türelem és a memóriaképességed edzésében is. És még ha el is jutsz egy olyan pontra, amikor kifutsz az időből, bármikor megpróbálhatod újra, és rövidesen folytatódhat ugyanaz a szórakoztató játékmenet.

Pihenj és érezd jól magad, amikor a Butterfly Shimai játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a pillangószárnyak kiválasztásához. Ha mobileszközről játszol, koppints inkább rájuk.

Hasonló játékok:

Tetszik a Butterfly Shimai? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.