Butterfly Kyodai HD

Lépj be a Butterfly Kyodai HD világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

Játsszon újra egy klasszikus játékélményt a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha kiválasztja a Butterfly Kyodai HD címet. Élvezze a Butterfly Kyodai híres játékmenetét, amely a Butterfly Kyodai-t híressé tette, most HD grafikával. A Butterfly Kyodai HD célja továbbra is az, hogy minél több pillangószárnyat illessz össze, amíg az idő le nem jár. Egy szárnypár kialakításával egy fenséges pillangó jön létre, amely elrepül a tábláról. Ha sikerül egyezést létrehoznod, több időt kapsz hozzá, így minél jobban játszol, annál több idő áll majd rendelkezésedre, hogy még több egyező párt alkoss. Amellett, hogy ügyelned kell arra, hogy a párosított szárnyak azonos típusúak legyenek, arra is figyelned kell, hogy milyen közel vannak egymáshoz, mivel csak akkor tudod kombinálni a szárnyakat, ha azok legfeljebb két derékszögben vannak egymástól.

De ne aggódj, mert ha átmenetileg mégis elakadnál, és úgy tűnik, nem találsz egymáshoz illő párt, két hasznos lehetőség áll rendelkezésedre: az egyik, hogy megkeverheted a táblát, ami közelebb hozhatja egymáshoz a kompatibilis szárnyakat, a másik lehetőség pedig a varázspálca, ami azonnal megmutatja neked az érvényes párosítást, ami esetleg kicsúszott az éber szemed alól. Akár egyedül találod meg az összes egyezést, akár időnként extra segítséget kérsz, egy biztos: az eredeti játék pihentető élménye a Butterfly Kyodai HD oldalon is megmarad. A nyugtató, harangjátékkal és más kellemes hangokkal teli zenétől kezdve a HD grafikáig, a Butterfly Kyodai HD egy remek játék, amely segít a kikapcsolódásban.

Játssz egy másik szórakoztató párosítós játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és szórakozz a Butterfly Kyodai HD oldalon.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg az egér bal gombját a szárnyak kiválasztásához a tábláról, vagy koppints a képernyőre, ha mobileszközről játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Butterfly Kyodai HD? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.