Bus Driver Simulator

Lépj be a Bus Driver Simulator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Az autóbuszok nemzedékek óta a közlekedés egyik alapkövei, és a jövőben is az utazás egyik alappillére maradnak. Méretüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően rengeteg utas és csomagjuk is elfér bennük, és a nagyvárosokban bizonyítottan felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a forgalom lebonyolításában és az emberek közlekedésében. A Jatekokjatekok.hu oldalon játszhatsz a Bus Driver Simulator, egy olyan játékot, amelyben ezeket a lenyűgöző járműveket vezetheted. Két mód közül választhatsz, vagy turistákat fuvarozhatsz, egy olyan módban, amely a hangsúlyt csak a vezetésre és az utazás élvezetére helyezi, de van egy másik mód is, amelyben izgalmas buszversenyeken vehetsz részt olyan ellenfelek ellen, akik szintén buszokat vezetnek.

Az első módban mindenféle utakon, a hegyi utaktól kezdve az erdei ösvényekig mindenféle útvonalon végigmehetsz, és lehetőséged nyílik megcsodálni a tájat, és remélhetőleg a sebesség nem lesz az egyik fő prioritásod. Elvégre az utasok kényelmét is figyelembe kell venned. De ha egyszer kipróbálod a versenyzési módot, biztos lehetsz benne, hogy buszod határait fogod próbára tenni. Persze egy buszt nagy sebességgel vezetni más élmény lehet, mint amit más versenyjátékoktól várhatsz, de a Bus Driver Simulator oldalon kedvedre kísérletezhetsz ezzel az izgalmas versenyélménnyel. Tapasztalj meg mindenféle pályát a Bus Driver Simulator által biztosított 3D-s grafikában, és győződj meg arról, hogy megtalálod az egyensúlyt a sebesség és a manőverezőképesség között, mert a vezetés szabályai bizonyára megváltoznak, amikor ezeket a hatalmas járműveket vezeted.

Vezess egy virtuális buszt a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Bus Driver Simulator oldalon játszol, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a WASD billentyűket a busz irányításához, és a C billentyűt a kamera megváltoztatásához, ha PC-n játszol. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőn megjelenő gombokat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bus Driver Simulator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.