Burnin' Rubber Multiplayer

Lépj be a Burnin' Rubber Multiplayer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Robbantsd fel a versenytársakat, és hagyd őket a porban a Burnin' Rubber Multiplayer, a híres Burnin' Rubber sorozat egy újabb intenzív versenyjátékában. Ahogy a neve is mutatja, ezúttal mások ellen versenyzel, de a vezetés és a játék szabályai ugyanazok maradnak, és könnyen érthetőek, de annál nehezebb teljesíteni őket: alapvetően az első helyezést kell elérned, de amellett, hogy vezetned és manőverezned kell a játék által kínált egyedi versenypályákon, a többi versenyzőt is ki kell kerülnöd és le kell lőnöd. A rendelkezésedre áll a fegyverek széles választéka, és mindegyiknek más-más hatása van az ellenfeleidre. Egyesek elkábíthatják őket, míg mások lassan károsítják az autójukat.

Természetesen egy versenyjátékhoz autókra is szükség van, és a Burnin' Rubber Multiplayer oldalon 40 autó közül választhatsz, amelyek mindegyike ismerős azoknak a játékosoknak, akik a Burnin' Rubber sorozatot élvezték a múltban. És nem csak az autók a már ismert klasszikusok, hanem a megszokott fegyvereket is felszerelhetjük. Több mint 30 fegyver közül választhatsz, és mindegyik a maga egyedi módján erős. A rakétáktól az erős géppisztolyokig, a rakéták fölött áthajtva választhatod ki, hogy melyik fegyvert szeretnéd. A Burnin' Rubber Multiplayer 3D-s városa a pusztítás játszótere, és rengeteg erős tárgyat szórsz szét rajta, amelyek segítenek a túlélésben, de a versenytársak legyőzésében is. Például extra sebességre tehetsz szert, ha aktiválod a boost opciót, amivel akár egy másik versenyzőt is utolérhetsz, akár egy veszélyes helyzetből menekülhetsz.

Versenyezz ádáz ellenfelekkel, és hajts a veszély felé és el a veszélytől, amikor a Burnin' Rubber Multiplayer oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Burnin' Rubber Multiplayer játékvezérlővel is játszható, de választhatod azt is, hogy billentyűzettel irányítod az autódat. A gyorsításhoz vagy a fékezéshez a nyílbillentyűkkel vagy a WASD-vel, a nitro boksz aktiválásához pedig a Shift billentyűt nyomhatod meg. Ha gyorsan szeretnéd megfordítani az autódat, akkor a Z billentyűt vagy az egér bal gombját nyomhatod meg. Ha az elsődleges fegyvereddel szeretnél tüzelni, akkor az X billentyűt vagy a jobb egérgombot nyomhatod meg, a másodlagos fegyvereidet pedig az F vagy a középső egérgomb megnyomásával aktiválhatod. Használhatsz egy speciális fegyvert is, amelyet a C billentyű megnyomásával tudsz elsütni.

Játsszon más játékokat a burnin rubber sorozatból:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Hasonló játékok:

Tetszik a Burnin' Rubber Multiplayer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható