Burnin' Rubber Crash n' Burn

Lépj be a Burnin' Rubber Crash n' Burn világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Vezess a legveszélyesebb körülmények között, amit csak el tudsz képzelni, a többi autó lövöldözése alatt, amikor a Burnin' Rubber Crash n' Burn oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ebben az akciódús versenyjátékban túl kell élned, pénzt kell gyűjtened és gondoskodnod kell arról, hogy te maradj az utolsó versenyzőként talpon, intenzív autós párbajokban. A több mint 25 küldetésben próbára lesznek téve vezetési képességeid, célzóképességed és stratégiád, de rendelkezésedre állnak mindenféle fejlesztések és kütyük, amelyekkel előnyt szerezhetsz a konkurenciával szemben. A megvásárolható, erőteljes módosítások mellett új autókat is feloldhatsz, mindenféle eltérő statisztikákkal és tulajdonságokkal, amelyek jobban illeszkedhetnek az általad preferált vezetési stílushoz. Mindezek tetejébe pedig egy speciális módot is aktiválhatsz, amely mindent lelassít, így némi plusz időt kapsz, hogy kijuss a nehéz helyzetekből.

Miközben pusztítást végzel a városban, bizonyos célokat kell teljesítened, amelyek küldetésről küldetésre változnak. Egy dolog, ami általában közös bennük, az az, hogy mekkora pusztítást kell végezned a környező területen. A cél eléréséhez mindenféle fegyver áll majd rendelkezésedre, az autó oldalára erősített géppisztolyoktól kezdve a rakétavetőkig rengeteg lehetőség áll a rendelkezésedre. És ha több pénzt akarsz keresni a további feloldásokért, akkor meg kell győződnöd arról, hogy az általad okozott pusztítás szintje magas szinten van, különösen, ha mindenféle pontszámszorzók előnyeit szeretnéd élvezni. Egy másik tény, amit kihasználhatsz, az a nagy sebesség, amit az autód elérhet, és még egy boost opciót is használhatsz az extra sebesség érdekében.

Okozz mindenféle zűrzavart a Burnin' Rubber Crash n' Burn virtuális városában, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

A WASD vagy a nyílbillentyűkkel irányíthatod az autót, a Z vagy a jobb egérgombbal aktiválhatod a boostot, az X vagy a bal egérgombbal pedig tüzelhetsz.

Játsszon más játékokat a burnin rubber sorozatból:

  1. Burnin' Rubber Multiplayer
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Hasonló játékok:

Tetszik a Burnin' Rubber Crash n' Burn? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható