Burnin' Rubber 5 XS

Lépj be a Burnin' Rubber 5 XS világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Ha játszani akarsz a Burnin' Rubber 5 XS oldalon, fel kell készülnöd a veszélyes vezetésre, mert a szédítően nagy sebességeken túl, amelyeket el kell érned, azzal is számolnod kell, hogy fegyverek is vannak a játékban. Ha fegyvereket hozol a versenypályára, az csatatérré változtatja azt, ahol csak a legügyesebbek maradhatnak életben.

Minél jobban vezetsz, annál több pénzt keresel, és minél több pénzed van, annál több autót és fegyvert tudsz vásárolni, amelyek előnyhöz juttathatnak a kíméletlen csatatéren.

A gyönyörű 3D-s grafikának köszönhetően tényleg úgy érezheted, hogy a verseny közepén vagy, és átélheted a sebesség érzését.

Nyerj minél több versenyt a Jatekokjatekok.hu és a Burnin' Rubber 5 XS által készített versenypályákon, és ne feledd, hogy biztonságosan vezess!

Játsszon más játékokat a burnin rubber sorozatból:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber Multiplayer

Hasonló játékok:

Tetszik a Burnin' Rubber 5 XS? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.