Bubbles & Hungry Dragon

Lépj be a Bubbles & Hungry Dragon világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Szereted a sárkányokat? Mit szólsz a match 3 játékokhoz? Ha a fenti kérdések valamelyikére igen a válasz, akkor mindenképpen játszanod kell a Bubbles & Hungry Dragon oldalon Jatekokjatekok.hu. Ebben a játékban buborékokat kell lőnöd a képernyőn lévő rácsra, és úgy kell céloznod, hogy legalább három azonos típusú buborék csatlakozzon egymáshoz. Ráadásul a Bubbles & Hungry Dragon egy többjátékos játék, így megoszthatod a szórakozást egy másik játékossal. A Bubbles & Hungry Dragon esetében is versenyezned kell a többi játékossal, és az a játékos nyer, akinek a legtöbb találata van. Aki ismeri a szórakoztató és pihentető match 3 játékokat, annak izgalmas élményben lesz része, aki pedig még nem ismeri az ilyen típusú játékok szabályait, annak a Bubbles & Hungry Dragon remek bevezetés lehet a műfajba.

A Bubbles & Hungry Dragon játékban , mint más hasonló játékokban is, a képernyőn lévő halom felé kell lőni a buborékokat, amelyek egy bizonyos típusúak. De más lövöldözős játékokkal ellentétben a Bubbles & Hungry Dragon játékban úgy kell céloznod, hogy legalább három azonos típusú buborékból álló sort hozz létre. Csak így sikerülhet eltüntetned a buborékokat a képernyőről. És csak akkor kapsz pontokat, és csak akkor jutsz tovább a következő szintre, ha megszabadulsz a buborékoktól a képernyőről, ezért mindenképpen célozz óvatosan.

Élvezd a szórakoztató match 3 játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és lépj be a sárkányok fantasztikus birodalmába, amikor a Bubbles & Hungry Dragon oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal célozz, és a bal egérgomb megnyomásával lőj. Ha mobileszközről játszol, a célzáshoz érintsd meg a képernyőt, a lövéshez pedig engedd el az ujjadat.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubbles & Hungry Dragon? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.