Bubble Shooter Wheel

Lépj be a Bubble Shooter Wheel világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Játssz egy buborékos lövöldözős játékot egy menő csavarral, amikor kiválasztod a Bubble Shooter Wheel címet a Jatekokjatekok.hu oldalon. Más hasonló játékokhoz hasonlóan a Bubble Shooter Wheel játékban is különböző színű golyókat kell lőnöd egy halomba. A győzelemhez a lövéseidet úgy kell elhelyezned, hogy legalább három azonos színű golyó csatlakozzon egymáshoz, és így eltávolítsd őket a tábláról.

A Bubble Shooter Wheel abban különbözik a többi ilyen típusú játéktól, hogy a verem folyamatosan pörög. Ez egy plusz stratégiai réteget visz a játékba. Ezen kívül a memóriád is próbára van téve, hiszen egy lövés sokkal többet érhet, mint amit éppen látsz. Ha emlékszel a tábla elrejtett és éppen forgó felére, és van türelmed nem lőni, akkor sokkal nagyobb területet tisztíthatsz meg.

Játssz a Bubble Shooter Wheel oldalon a Jatekokjatekok.hu oldalon a klasszikus játékélményért, de néhány klassz új kiegészítéssel.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubble Shooter Wheel? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.