Bubble Shooter Online

Lépj be a Bubble Shooter Online világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Készítsd fel a célodat ebben a klasszikus játékélményben, és élvezd a Bubble Shooter Online a Jatekokjatekok.hu oldalon. Ahogy a neve is mutatja, a Bubble Shooter Online játékban úgy kell lőnöd, hogy legalább három azonos színű buborékot összekapcsolj, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Minél több buborékot távolítasz el, annál magasabb lesz a pontszámod. De nem az óvatos lövés az egyetlen cél, és nem is csak azért, hogy a buborékokat eltávolítsd a tábláról, mert minden lövés után a buborékhalom lassan előre halad, és ha a buborékok a képernyő aljáról a pontozott vonalon túlra kerülnek, újra kell kezdened a szintet.

Bubble Shooter Online egy klasszikus buboréklövöldözős játék, így még ha nem is láthatsz újrakevert szabályokat vagy hasonló kiegészítéseket, a játékmenet, amit már ismerhetsz és szerethetsz más buboréklövöldözős játékokból, amelyeket már élvezhettél a Jatekokjatekok.hu oldalon, itt is megmaradt, és ha szeretnél játszani valamit ebből a játékműfajból, a Bubble Shooter Online egy jó választás a számodra. Bár a dolgok feszültté válhatnak, különösen akkor, amikor a buborékhalom a szaggatott vonallal jelzett határhoz közelít, mégis izgalmas élményt nyújt, ha visszalökheted és egyre több pontot szerezhetsz.

Szerezz magas pontszámot és érezd jól magad, amikor a Bubble Shooter Online oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Az egérrel válaszd ki a lövések szögét, és a bal egérgomb megnyomásával lőj. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre abba az irányba, amerre lőni szeretnél.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubble Shooter Online? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.