Bubble Shooter Free 2

Lépj be a Bubble Shooter Free 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Készülj fel a népszerű buborék lövöldözős játék folytatására, amely felrobbantja az elmédet és szétrobbantja a nevető buborékokat! Bemutatjuk a Bubble Shooter Free 2, a nagysikerű buboréklövöldözős játék folytatását, amely a széked szélén fog hagyni, ahogy gyufát készítesz, és látod, ahogy a tábla kitisztul. Készülj fel egy epikus buborékpukkasztó utazásra, ahol a móka mindig tart, és még az aktuális buborékot is felcserélheted, amit éppen ki kell lőnöd! Igen, jól hallottad, az elődjével ellentétben a Bubble Shooter Free 2 játékban még az aktuális buborékot is felcserélheted, amit ki kell lőnöd! Ez olyan buborékkáosz, amilyet még sosem láttál, és ez a képesség egy kis stratégiát ad a játékhoz.

Minden egyes lövésed nyomot hagy azon a területen, ahol a buborékok összeütköznek, így a tábla sokkal élettelibbnek tűnik, és jobban reagál a mozdulataidra. Bár elsőre a Bubble Shooter Free 2 egy célzós játéknak tűnhet, ez egy kicsit több ennél, mivel minden egyes lövésedben rengeteg stratégiát kell alkalmazni. Ha a buborékok elérik a tábla alját, vége a játéknak, és újra kell kezdened. Szerencsére minden egyes kör egy élmény, és az újrakezdés gyerekjáték, ha a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, így ne aggódj, ha nem érsz el magas pontszámot.

Élvezz egy újabb szórakoztató buborékos lövöldözős játékot, amikor a Bubble Shooter Free 2 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Célozz az egérrel, és a lövéshez nyomd meg a bal egérgombot. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre abba az irányba, amerre lőni szeretnél.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubble Shooter Free 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.