Bubble Shooter Arcade 2

Lépj be a Bubble Shooter Arcade 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Bubble Shooter Arcade 2 a híres Bubble Shooter Arcade folytatása, és a Jatekokjatekok.hu oldalon a buboréklövöldözést teljes pompájában élvezheted, mindössze egy rövid kattintásnyira. A Bubble Shooter Arcade 2 vadonatúj grafikával és effektekkel biztosítja a klasszikus élményt, amit már ismersz és szeretsz, de rengeteg klassz új funkciót hoz, amelyek megkülönböztetik a sorozat első bejegyzésétől. Néhány új grafikai lehetőség mellett a Bubble Shooter Arcade 2 lehetőséget kínál a kilövésre kész buborékok cseréjére is. A buborékok eltakarítása pedig egy olyan feladat, amit meglehetősen gyorsan kell elvégezni, hiszen 15 másodpercenként két új buboréksor kerül a táblára, és amint egy buboréksor átlép egy bizonyos vonalat, újra kell kezdeni a pályát. A másik dolog, amit szem előtt kell tartanod, hogy a képernyő alján vannak olyan zsebek, amelyeken számok vannak, és miután sikerül leválasztanod a buborékokat a halomról, azok ezek valamelyikébe eshetnek, amiért bizonyos mennyiségű pontot kapsz.

Ahogy egy buboréklövöldözős játéktól elvárható, a Bubble Shooter Arcade 2 játékban is úgy kell kilőnöd a buborékhalmazt, hogy legalább három vagy több azonos színű buborék kapcsolódjon egymáshoz. Ha ezt teljesíted, akkor ezek a buborékok eltűnnek a tábláról, ami nemcsak pontokat ad, és kitisztítja a táblát, valamint több időt ad, hanem esetleg egy olyan utat is létrehoz egy buborékhalom kilövéséhez, ami korábban elérhetetlen volt. És ha sok buborékot takarítasz el egyszerre, az energiasávod gyorsabban töltődik, ami mindenféle mókás speciális buborékokat biztosíthat neked, például olyanokat, amelyek bármilyen színű buborékokhoz illeszkednek. Miközben kiválasztod, hogy melyik célpontok felé lőj, mindig tartsd szem előtt, hogy van ez a sáv is, amit feltölthetsz. Ha van egy jó stratégiád, az sokkal hasznosabbnak bizonyulhat, mintha csak az első buborékhalomra lőnél, amit látsz.

Élvezd egy klasszikus folytatását, amikor játszol a Bubble Shooter Arcade 2 oldalon Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Az egérgombbal célozz, és a bal egérgombbal lődd ki a buborékokat. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre abba az irányba, amerre lőni szeretnél.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubble Shooter Arcade 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.