Bubble Dragons Saga

Lépj be a Bubble Dragons Saga világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Segíts egy sárkánybébinek kijutni a héjából, és szórakozz a Bubble Dragons Saga, egyedi buborékos lövöldözős játékban, ahol el kell távolítanod az összes buborékot, ami csapdába ejtette a sárkánytojást, és megakadályozza a kikelést. A Bubble Dragons Saga játékban az akció elég robbanékony, és nem csak normál buborékokat lőhetsz, hanem olyanokat is, amelyek különleges képességekkel rendelkeznek, és más-más hatással bírnak, ha más buborékokat találnak el. Tehát számítsatok olyan dolgokra, mint az aknák és mindenféle más, amelyek olyan látványossággá változtatják a táblát, amilyet ritkán látni ilyen típusú játékban.

Ahogy a neve is mutatja, a Bubble Dragons Saga játékban nagy kalandban lesz részed, és a rengeteg szintnek köszönhetően rengeteg szórakozásra számíthatsz, amikor ezzel a játékkal játszol. És amikor egy szint sikeres befejezésének jutalma egy aranyos sárkány arcának megpillantása, akkor biztos, hogy folyton vissza fogsz térni a Jatekokjatekok.hu oldalra, és végig fogod nézni ezt a történetet.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubble Dragons Saga? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.