Bubble Dragons

Lépj be a Bubble Dragons világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Szórakozz egy buborékos lövöldözős játékkal, ahol a tét nagyobb a szokásosnál, mert a Bubble Dragons oldalon minél jobban játszol, annál közelebb kerülsz ahhoz, hogy segíts a sárkánybébinek kikelni a tojásból. Egy védőbuborékokból álló pajzs áll közted és a sárkány között, ezért úgy kell megtisztítanod az utat hozzá, hogy úgy lövöldözöl, hogy legalább három azonos típusú golyót összekapcsolsz. Ha ez sikerül, akkor ezek eltűnnek az utadból, és egy lépéssel közelebb kerülsz a sárkánybébihoz.

Hogy segítsd az utadat, figyelj a különleges buborékokra, amelyek segíthetnek neked, például olyanokra, amelyek felrobbannak, ha a buborékaid összeütköznek velük. Ha felhasználod az erejüket, előrébb jutsz az epikus utadon, hogy megmentsd az összes sárkánybébit.

Használd a célzást és mentsd meg az összes sárkányt a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad a buborékok eltakarításával az utadból.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bubble Dragons? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.