Bridge Legends

Lépj be a Bridge Legends világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Építs hidat a szerelemhez a Bridge Legends oldalon, és segíts a két szereplőnek találkozni egymással. Azzal, hogy egy szórakoztató kirakós játékot egy ilyen méltó céllal kombinál, a Bridge Legends szeretné, ha a végsőkig végignéznéd ezt a kalandot.

A Bridge Legends játékban fadeszkák állnak rendelkezésedre, amelyekkel egy hidat szilárdíthatsz meg, amely a barátnődhöz vezet. Ha az általad épített szerkezet nem bírja el a súlyodat, akkor lezuhansz, és újra kell kezdened a szintet, és újra kell próbálkoznod.

Ahogy haladsz előre a játékban, más dolgokat fogsz használni, hogy a híd biztosan kitartson, és mindenféle bonyolult módot kell kitalálnod, hogy ne ess le.

ABridge Legends több mint négy világot tartalmaz, amelyek kihívás elé állítják mérnöki képességeidet. Játszd le mindet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, mit tartogat ez a kaland.

Hasonló játékok:

Tetszik a Bridge Legends? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.