Bridezilla: Prank The Bride

Lépj be a Bridezilla: Prank The Bride világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb esküvős játékok!

Készülj fel a végső öltözködési kalandra az ingyenesen játszható szenzációban, a Bridezilla: Prank The Bride! Ez a játék egy káprázatos gyöngyszem az öltöztetős játékok birodalmában, amely kifejezetten a divatra éhes lányoknak szól, akik szeretnek online divatjátékokat játszani.

Ismerd meg Babs-t, a lenyűgöző szőke leendő menyasszonyt, aki a nagy napon felfedezi, hogy makulátlan esküvői ruhája kávéfoltos. Idegességtől eltelve, az elvileg vidám menyasszony igazi Bridezillává változik. Nem kell félni, mert három hűséges koszorúslánya közbelép, hogy segítsen neki kiválasztani egy sokkal szebb ruhát az esküvő napjára.

A te feladatod, hogy kiválaszd a tökéletes esküvői ruhakölteményt mindhárom koszorúslánynak. Merülj el a koszorúslányok szekrényeiben, hogy kiválaszd a legelegánsabb ruhákat, majd díszítsd őket ékszerekkel, táskákkal, napszemüvegekkel és egyéb elegáns tárgyakkal. De ez még nem minden - a tökéletes sminket is meg kell alkotnod minden koszorúslánynak, számtalan frizura, szemfesték, rúzs, szemöldökforma és -szín, különböző szempillatípusok és pirosítók közül válogatva.

Természetesen maga a menyasszony is alig várja a segítségedet, hogy elérd a legmenőbb öltözéket: egy lenyűgöző ruhát, fátylat, stílusos frizurát, hajkiegészítőket, valamint virágcsokrokkal és sok más menyasszonyi kiegészítővel díszített sminket.

Vajon a vőlegényt lenyűgözi majd Babs új külseje? Alakítsd át ezt a napot felejthetetlenné a fiatal pár számára.

És itt a hab a (esküvői) tortán - miután elkészítetted ezeket a mesés ruhákat, letöltheted őket, és megoszthatod a legközelebbi barátaiddal és családtagjaiddal, így a divat mesterműveid a város beszédtémájává válnak!

Bridezilla: Prank The Bride nem csupán egy játék; ez egy utazás az esküvők és a divat elbűvölő világába. Játssz most, és légy te Babs és koszorúslányai tökéletes stylistja!

Hasonló játékok:

Tetszik a Bridezilla: Prank The Bride? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a esküvős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.