Brick Out

Lépj be a Brick Out világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Egy újabb legendás klasszikus újragondolása érhető el a Jatekokjatekok.hu oldalon. Játssz a Brick Out oldalon, és szeress bele a legendás Breakout nagyszerű játékmenetébe, amely évtizedek óta fennmaradt, és számos hasonló játékot hozott létre hozzá hasonlóan. A Brick Out játékban egy lapátot irányítasz, és egy labdával kell eltalálnod a képernyőn elhelyezett téglákat. Minden ütközés után a téglák reagálnak az ütésre, és eltűnnek a képernyőről. A pálya megnyeréséhez az összes téglát el kell távolítanod a képernyőről, miközben ügyelned kell arra, hogy a labda ne kerüljön az evező mögé. Ez az állandó pingpong, ami a képernyőn zajlik, szórakoztató és izgalmas marad.

És amikor néhány érdekes elemet dobsz, amelyek leeshetnek a téglákról, és amelyek érdekes módon változtatják meg a szabályokat, akkor a móka igazán elkezd felpörögni. Például kaphatsz egy másik labdát, amit le kell pattintanod az ütőről, vagy az ütő hosszabb vagy rövidebb lehet. Egy biztos, ha egyszer egy apró változás történik, a dolgok drasztikusan megváltoznak, és alkalmazkodni kell.

A Brick Out grafikája élénk, és tele van színekkel. Még a labda is változtatja a színét minden ütközés után. Ezt kombináld a vidám zenével, és a Brick Out biztosan elnyeri tetszésedet.

Játssz a Jatekokjatekok.hu egy klasszikus változatával, ha a Brick Out -t választod, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Irányítsd az ütőt az egér balra vagy jobbra történő mozgatásával. Vezesd a labdát a téglafalhoz, és ügyelj arra, hogy a labda ne jusson át az ütő mellett.

Hasonló játékok:

Tetszik a Brick Out? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.