Brawlhalla Grand Slam

Lépj be a Brawlhalla Grand Slam világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb verekedős játékok!

Lépj be az arénába és győzd le az összes ádáz harcost, intenzív többjátékos mérkőzéseken a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Brawlhalla Grand Slam oldalon játszol. Ennek a csatatérnek az egyedülálló szabályai, hogy a Brawlhalla Grand Slam oldalon a függőleges arénát a saját előnyödre kihasználva kerülsz fölénybe a többi játékossal szemben. A győzelemhez le kell csapnod a többi ellenfelet, és ezt precíz mozdulatokkal, platformról platformra ugrálva, és az égboltot ellepő állandó ellenséges sortűz elől kitérve érheted el.

Brawlhalla Grand Slam lehetővé teszi, hogy kiválaszd az ízlésednek leginkább megfelelő karaktert, és érméket szerezve mind a 42 karaktert feloldhatod ebből az egyedi és szórakoztató névsorból. Mindegyikük egyedi stílusú és vagányan néz ki, és mindegyikük fegyvere félelmet kelt az ellenfelek szívében. Az online globális ranglistán pedig megnézheted, mennyire vagy jó a világ többi játékosával szemben. A Brawlhalla Grand Slam feltűnő grafikája igazán illik a játék sebességéhez, a zene pedig remekül kiegészíti az akciót. Ez a keverék akciódús élményt nyújt, tele meglepetésekkel minden egyes fegyverlengetésnél. És ha már a fegyvereknél tartunk, a Brawlhalla Grand Slam játékban különböző fegyverosztályok vannak, így vannak olyan karakterek, akik kalapáccsal, mások lándzsával vagy fejszével hadonásznak, és ezek különböző módon támadnak.

Minél jobban teljesítesz, annál több érmét gyűjthetsz, amivel különböző karaktereket és különböző ruhákat oldhatsz fel számukra, amelyek mindegyike új külsőt kölcsönöz nekik.

Győzd le ellenfeleidet a Brawlhalla Grand Slam függőleges arénájában, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal ugorj le a platformokról, és a levegőben a bal egérgombbal lendítsd a fegyvered. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Brawlhalla Grand Slam? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a verekedős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.