Brain For Monster Truck

Lépj be a Brain For Monster Truck világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Brain For Monster Truck ötvözi a kirakós játékokat, az autós játékokat és a rajzolós játékokat, és egy olyan egyedi és szórakoztató élményt nyújt, amely számtalan órányi szórakozást kínál a sok szint alatt. Mivel három, egymástól merőben eltérő műfaj elemeit tartalmazza, a Brain For Monster Truck a játékosok széles körét szólíthatja meg, és a szabályok e sajátos keveréke biztosítja, hogy az egyes szintek szórakozása, de egyben kihívása is magas szinten maradjon, és a meglepetések a végéig tartanak.

Ahogy az egy autós játéktól elvárható, nagyon óvatosan kell vezetni a járművet, miközben minél több csillagot kell gyűjteni, amíg a célba nem érünk. A Brain For Monster Truck oldalon található többi autós játékkal ellentétben azonban neked kell megrajzolnod az utat, amelyen közlekedni fogsz. Nagyon fontos, hogy az általad megrajzolt hidakon ne legyen túl sok bukkanó, mert ha leejted a csomagtartódból az értékes rakományodat, akkor újra kell kezdened a pályát. Nagy felelősség nehezedik a válladra, de a rejtvény megoldásának megtalálása biztosan örömet okoz majd neked.

Tedd próbára vezetési, rajzolási és gondolkodási képességeidet a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Brain For Monster Truck játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Az egérrel rajzolj vonalakat a képernyőre. Ezek a vonalak utakká alakulnak, amelyeken haladva összegyűjtheted a csillagokat, és elérheted a célvonalat. A teherautó mozgatásához használd a bal és jobb nyílbillentyűket, vagy érintsd meg a képernyő bal alsó sarkában található nyilakat,.

Hasonló játékok:

Tetszik a Brain For Monster Truck? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható