Box Battle

Lépj be a Box Battle világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb memória játék!

Teszteld a memóriádat a Box Battle, egy szórakoztató játékban, ahol kockáztatnod kell, ha a legmagasabb pontszámot akarod elérni. Box Battle egy rácson játszódik, és oszlopokra és sorokra van szervezve, mint minden rács. Minden szint úgy kezdődik, hogy megmutatja, mi van a rács minden egyes doboza alatt, de néhány pillanat múlva mindegyik megfordul, és meg kell jegyezned, mi volt az egyes dobozok alatt. Az oszlopfejléc és a sorszám kiválasztásával választod ki, hogy melyik dobozt szeretnéd leleplezni, és ahol ezek metszik egymást, ott derül ki, hogy mi van a doboz alatt. Kaphatsz érméket, de leleplezhetsz szörnyeket is, amelyek elszívják a HP-idat. Ha epret találsz, akkor feltöltheted a HP-idat.

Persze, ha a pálya elején fokozottan figyelsz, akkor a kapott sérülések nagy részét enyhítheted. De ha mégis rákattintasz egy szörnyre, akkor se ess kétségbe! Három élet áll a rendelkezésedre, és egy részét vissza is kaphatod, ha megszerzed az epret. A Box Battle oldalon rengeteg titok várja, hogy felfedezd őket.

Fedezd fel, mi rejlik a dobozok alatt, amikor a Box Battle oldalon játszol Jatekokjatekok.hu és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Kattints a játék elemeire az egér bal gombjával. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Box Battle? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a memória játék kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.