Boat Rush

Lépj be a Boat Rush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Szállj be a csónakodba, és készülj fel a veszélyes folyón való utazásra a Boat Rush oldalon: Jatekokjatekok.hu. Az előtted álló út veszélyes, és csak a legügyesebb játékosok tudják kikerülni az utadba kerülő különböző akadályokat. Robbanó aknáktól kezdve, hatalmas lyukakon át, amelyekbe beleeshetsz, halálos villámokat dobáló lövegtornyoktól, erős lézerektől és sok más hasonló veszélytől, a Boat Rush játékban mindig fel kell készülnöd, hogy biztonságba navigáld magad.

Ezen az őrült utazáson amellett, hogy minden lépésnél ki kell kerülnöd a katasztrófát, óvatosan kell manőverezned az ösvényen, hogy összegyűjtsd a vízben szétszórt érméket. Ezek az érmék létfontosságúak, ha egy jobb hajót akarsz vásárolni, amely jobb kezelhetőséggel rendelkezik, amire mindened megvan. És biztos lehetsz benne, hogy egy jobb hajóval nagyobb esélyed van a hosszabb túlélésre. Egy olyan játékban, mint a Boat Rush minden előnyre szükséged van, amit csak megszerezhetsz. Minél tovább haladsz a folyón, annál veszélyesebbé válnak a dolgok, és a nehézség is nő. Szerencsére kapsz néhány olyan tárgyat, ami segíthet, ezért mindig figyelj ezekre az életmentő pickupokra. Kapsz ugyan korlátozott mennyiségű töltényt, amivel kilőheted magad a különösen nehéz helyzetekből, de mivel kevés van belőlük, csak néhányszor használhatod őket. A túlélés leginkább az óvatos pilótajátékon múlik.

Boat Rush remek játék mindenkinek, aki reflexeit próbára tevő játékra vágyik, csak arra figyelj, hogy amint elkezded, úgy tűnik, még a folyó is ellened van, és csak a leggyorsabb reakciókkal rendelkezők remélhetik a legmagasabb pontszámot.

Hogyan kell játszani

Ha PC-t használsz, akkor vagy a bal és jobb nyílbillentyűkkel tudsz balra vagy jobbra menni, vagy a bal egérgombot nyomva tudsz abba az irányba menni, amerre szeretnél. Lőni a szóköz billentyűvel tudsz, vagy megnyomhatod a két piros képernyőgombot, amelyek az alsó sarkokban vannak elhelyezve. Ha mobil eszközt használsz, akkor a képernyőre kell koppintanod abba az irányba, amerre menni szeretnél, és a lövéshez meg kell koppintanod ezt a két képernyőn lévő gombot.

Hasonló játékok:

Tetszik a Boat Rush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.