Blue Box

Lépj be a Blue Box világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Tedd próbára logikai képességeidet a Jatekokjatekok.hu oldalon egy másik játékkal, amely próbára teszi a gondolkodásodat, amikor kiválasztod a Blue Box címet. Ahogy a játék címéből sejteni lehet, a Blue Box játékban egy dobozt kell irányítanod, és addig kell ugrálnod a számozott platformokon, amíg a rájuk vésett szám el nem éri a nullát. Minden egyes alkalommal, amikor felugrasz egy dobozra, a szám eggyel csökken. De vigyázz, mert ha a doboz eléri a nullát, egyszerűen eltűnik a pályáról, és ha nincs mire ráülnöd, akkor te is lezuhansz vele együtt. A Blue Box oldalon a következő szintre való továbblépéshez meg kell győződnöd arról, hogy az összes doboz, amelyen számok vannak, eléri a nullát. De ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mert egyik dobozból a másikba csak egy kis ugrálással tudsz átugrani, így mindig kétszer kell gondolkodnod minden lépés előtt. Biztosan lesz olyan, amikor rájössz, hogy túl sokszor ugrottál egy helyen, és újra kell kezdened a szintet.

De ez a szórakoztató része a Blue Box, a mozdulatok megtervezése, és az, hogy hogyan ugrálj egyik helyről a másikra. Főleg a későbbi szinteken, ahol sokkal óvatosabban kell az útvonalakkal bánnod, mivel több platformon kell átnavigálnod. Ez ugyan megnehezíti a dolgodat, de könnyen meg tudod mondani, hol hibáztál, és gyorsan megpróbálhatod újra, hogy legközelebb jobban teljesíts. Mivel ez egy tisztán gondolkodtató játék, és nincsenek időkorlátok vagy akadályok, amelyeket ki kell kerülnöd, a Blue Box játék meglehetősen pihentető élmény lehet. A színes grafika és a vidám zene biztosan segít ebben is! Jobb, ha kellemes hátteret nézegethetsz, különösen, ha az a feladatod, hogy intenzíven az előtted lévő képernyőre koncentrálj, és a Blue Box játékban egy megnyugtató nyári vagy tavaszi háttér van ábrázolva.

Ugrálj egyik platformról a másikra, és lépj előre a szinteken, amikor a Blue Box játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, akkor a nyílgombok segítségével mozoghatsz jobbra vagy balra, vagy a képernyő bármelyik oldalára kattintva mozoghatsz az adott irányba. Ha mobilkészüléket használsz, akkor a képernyőnek arra az oldalára kell koppintanod, amelyik felé ugrani szeretnél.

Hasonló játékok:

Tetszik a Blue Box? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.