Block Champ

Lépj be a Block Champ világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

A Block Champ oldalon a rendelkezésedre álló blokkokat úgy kell elrendezned, hogy azok az egyik végétől a másikig egy egyenes vonalban legyenek. Tehát olyasmi, mint a Tetris, de a gyorsan leeső darabok okozta plusz nyomás nélkül, aminek a gyors kitalálása nélkül kell gyorsan kitalálnod, hova kell esniük.

De nehogy azt hidd, hogy a Block Champ egy könnyű játék. Épp ellenkezőleg, mivel a tábla konfigurációja néha tényleg ötlet nélkül hagy, hogy hogyan haladj tovább. Segítségedre vannak olyan blokkok, amelyeken egy-egy villámcsempe van, és ha két villámcsempét tudsz egy sorba helyezni, akkor egy nagy villám jelenik meg, amely elpusztítja az egész sort. Ha ezt stratégiailag csinálod, akkor több pontot szerezhetsz. Másrészt vannak olyan lapkák, amelyeket kétszer kell kiiktatnod ahhoz, hogy eltűnjenek, ezért mindig figyelj a helyzetükre.

Játssz egy egyedi játékot, amely a Tetris képletét átveszi és egy kicsit mássá alakítja, amikor a Block Champ oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hasonló játékok:

Tetszik a Block Champ? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.