Blind Bat

Lépj be a Blind Bat világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Játssz egy aranyos denevérként, és harcolj az állatok hullámaival, amikor kiválasztod a Blind Bat címet a Jatekokjatekok.hu oldalon. Blind Bat egy olyan játék, ahol minden lövés számít, ezért minden egyes lövést nagyon óvatosan kell időzítened, ha magas pontszámot szeretnél elérni, és ha nem akarod, hogy a többi repülő állat eltaláljon és legyőzzön téged. Szerencsére minden egyes sikeres találatod feltölti a lőszer számlálót. Mivel a Blind Bat játékban denevérként játszol, számíthatsz némi repülésre, és ez azt jelenti, hogy nem mindig állsz olyan mozdulatlanul, ahogyan szeretnéd. És ez azt is jelenti, hogy minden egyes lövésednél figyelembe kell venni ezt az állandó mozgást. Persze nem csak te repülsz, hiszen az ellenségeid is folyamatosan mozgásban vannak, ami még nehezebbé teszi a célzást.

Minél többet játszol a Blind Bat, annál jobban fogod ismerni a célzás fortélyait, és sokkal gyakrabban fogod tudni célba juttatni a lövéseidet. Minden alkalommal, amikor látod, hogy az egyik lövedéked a célpont felé repül, egy olyan pillanat lesz, amikor a széked szélén leszel, mert minden egyes lövés közelebb vihet a győzelemhez vagy a vereséghez.

A Blind Bat gyönyörű pixel art grafikája életre kelti a világot, és el leszel varázsolva, hogy belépj ebbe az egyedülálló világba, ahol denevérként játszol egy menő napszemüveggel.

Célozz óvatosan, és érezd jól magad a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Blind Bat játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a lövéshez. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Blind Bat? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.