Bestie To The Rescue Breakup Plan

Lépj be a Bestie To The Rescue Breakup Plan világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szakítós játékok!

Minden lány átélte már ezt a sokkoló pillanatot, amikor rájött, hogy a pasija megcsalja. De ne aggódj, a legjobb barátnőd itt van, hogy megmentsen! Ebben az öltöztetős játékban a megbízható legjobb barátnőd segít megtervezni a végső szakítós bosszút, minden részletet elárulva, hogy megmutasd az exednek, mit veszített. Rengeteg ruhadizájn, sminkstílus és kiegészítő közül választhatsz, így olyan megjelenést hozhatsz létre, amely az exbarátodat is megráncigálja. Érezd magad erősnek, és légy ura a helyzetnek, hiszen most már itt az ideje, hogy az édes büntetések következzenek! Szóval jó szórakozást a játékhoz, de ne felejts el utána ellátogatni hozzánk, ahol évek óta fantasztikus ingyenes játékokat játszunk!

A Bestie To The Rescue Breakup Plan öltöztetős játékkal megtapasztalhatod a szívfájdalmat, az örömöt és legfőképpen a színes és divatos rítust. Az az egy-az-egy-ki-eltűnt srác nem fogja tudni, mi ütött belé, ha meglát a szalagavató bálon! Bónusz: Pörgesd meg a kereket a játék végén, hogy kiválaszd a büntetését - mert megérdemli! Játssz velünk most, és ne felejts el a jövőben is ellátogatni hozzánk, hogy még több ilyen szórakoztató öltöztetős játékot találj!

Hasonló játékok:

Tetszik a Bestie To The Rescue Breakup Plan? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szakítós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.