Battalion Commander 1917

Lépj be a Battalion Commander 1917 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

Küzdd át magad a lehetetlen esélyeken, az I. világháború brutális virtuális csatamezőin, amikor a Battalion Commander 1917 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ahogy az egy ilyen erőszakos harctéren játszódó játéktól elvárható, könyörtelen ellenfelek hullámáról hullámra kell átverekedned magad, és a győzelemhez csak előre vezet az egyetlen út. Szerencsére nem vagy egyedül, amikor a képernyőt ellepő folyamatos fegyverropogással kell megküzdened, és csatlakozhatsz különböző katonákhoz, akik arra várnak, hogy csatlakozzanak hozzád.

Miközben kitérsz a megállás nélküli golyószórók elől, szemmel kell tartanod ezeket a szövetségeseket, akik nagy segítségnek bizonyulnak majd a közelgő csatákban. A harc intenzitása miatt az általad irányított katona automatikusan lő, neked pedig csak annyit kell tenned, hogy eltávolodsz a beérkező golyók elől, és ügyelsz arra, hogy amikor már nem repülnek feléd a golyók, visszamenj a célpont irányába. Ez elég nagy kihívás lehet, de ha ehhez hozzáveszünk mindenféle más veszélyt, ami az utunkba állhat, például a rendszeres időközönként megjelenő légicsapásokat, akkor tudjuk, hogy a Battalion Commander 1917 egy olyan játék, ami próbára teszi a reflexeinket és az ellenséges mozgások helyes előrejelzésének képességét. A kihívás fokozása érdekében különböző feladatokat is teljesíthetsz, mint például egy bizonyos távolság elérése, több szövetségessel való összefogás, vagy egy bizonyos számú ellenség megölése.

Győzd le az ellenséget, és juss el minél messzebbre, amikor a Battalion Commander 1917 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot, és kattints arra a helyre, ahová a katonáidat szeretnéd eljuttatni. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a Battalion Commander sorozatból:

  1. Battalion Commander 2

Hasonló játékok:

Tetszik a Battalion Commander 1917? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.