Balls Race

Lépj be a Balls Race világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb versenyzős játékok!

Ha versenyjátékokra gondolsz, valószínűleg mindenféle járműveket képzelsz el, amelyek megpróbálnak egymás elé kerülni, és egyedi járműjellemzőiket felhasználva előnyre tesznek szert a többi versenyzővel szemben. A Jatekokjatekok.hu oldalon egy olyan játékot játszhatsz, ahol ahelyett, hogy járművekkel versenyeznél, egy labdát irányítasz. Ez elég érdekessé teszi a Balls Race vezetési élményét, és a pályák, amelyeken versenyezhetsz, szintén eléggé eltérnek attól, amit egy versenyjátéktól elvárhatsz. Persze más versenyjátékokban valószínűleg egyfajta járművet irányíthatsz. De ne hidd, hogy a vezetés szabályai nem vonatkoznak a Balls Race, hiszen az alapelvek itt is megvannak.

Mint a legtöbb más autós játékban, a Balls Race -ban is lehetőséged van mindenféle pályán versenyezni, és mindegyik kíméletlen. Az elérhető sebességek - még ha nem is vesszük figyelembe az útközben megszerezhető, ezt tovább növelő módosítókat - nem hagynak teret a hibázásnak, és az utadba kerülő különféle akadályok miatt csak a legóvatosabb sofőr érhet célba. És győződj meg róla, hogy megkapod a platformok által biztosított sebességelőnyöket, hogy extra előnyt szerezz a többi versenyzővel szemben.

Vezess gyorsan és nyerd meg a versenyeket, amikor a Balls Race oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg az egér bal gombját, és mozgasd balra vagy jobbra, hogy az adott irányba mozogj. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, és helyette mozgasd az ujjadat a képernyőn.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Balls Race? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a versenyzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.