Baby Holly Feeding Time

Lépj be a Baby Holly Feeding Time világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb baba játékok!

Baby Hollynak szüksége van a segítségedre! Holly egy játékos és aranyos baba, akinek sok figyelemre van szüksége. Segíts neki megvenni a hozzávalókat a készülő ételhez, de mindig tartsd szemmel a babát, mert bármikor kiborulhat és sírhat. Ha sírni látod, add oda neki a kedvenc játékát, és pillanatok alatt mosolyogni fog.

Segíts neki ételt főzni és enni anélkül, hogy rendetlenséget csinálna a konyhában. Miután elfogyasztotta az esti étkezést, Holly babának ismét szüksége van a segítségedre, hogy elkészüljön az ágyba bújáshoz. Majdnem elfelejtettem, mind a főzés, mind az evés közben Holly a kedvenc játékáért fog zokogni, ezért mindig légy készen arra, hogy mosolyt csalj vissza ennek az aranyos babának! Élvezd ezt az új baba játékot, és várunk téged naponta új baba lány játékokkal, amiket ingyenesen játszhatsz!

Hasonló játékok:

Tetszik a Baby Holly Feeding Time? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a baba játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.