Babs New Girl In School

Lépj be a Babs New Girl In School világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb barbie játékok!

Babs hamarosan az egyik legnépszerűbb lány lesz az egyetemen, és nem meglepő, hogy miért. Van stílusa, van tartása, és mindig felkelti a figyelmet gyilkos divatérzékével. Ha pedig a szurkolásról van szó, igazi profi, aki mindig lenyűgöz mindenkit a képességeivel.

Ahogy Babs végigjárja a középiskolát, te segítesz neki meghozni a nehéz döntéseket, attól kezdve, hogy mit vegyen fel a nagy báli bálra, egészen addig, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a társasági életét a tanulmányi kötelezettségeivel. És a legmenőbb eseményekre, például a diákszövetségi bulikra és más eseményekre szóló meghívásokkal minden lépésnél ott leszel mellette.

De ebben a játékban nem csak a népszerűségről és a divatról van szó. Babs New Girl In School a pozitivitásról, az optimizmusról és arról szól, hogy minden helyzetből a legtöbbet hozza ki. Minden egyes pályán láthatod, ahogy Babs fejlődik és gyarapodik, magabiztosabb és sikeresebb lesz, mint valaha.

Szóval, mire vársz még? Csatlakozz Babshoz az útján, hogy a végső méhkirálynővé váljon ebben a menő öltöztetős játékban, amely minden divatos és menő tinilánynak szól.

Hasonló játékok:

Tetszik a Babs New Girl In School? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a barbie játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.