Avoid Dying

Lépj be a Avoid Dying világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

Avoid Dying egyszerű alapfeltevés: használd a csodálatos íjadat, hogy célba lőj a célpontokra, és bármit is teszel, győződj meg róla, hogy eltalálták a célt! Ha a lövéseid nem találnak célba, akkor elvágod a mögöttük lévő zsinórt, ami felszabadítja a hatalmas tüskés tömböt, amely közvetlenül a fejed felett helyezkedik el.

A Avoid Dying kezdetben könnyen indul, és a kihívás sem túl nagy, hiszen csak egy álló célpontra kell lőnöd. De amint elkezdesz pontokat gyűjteni, akkor határozottan nőni fog a kihívás, hiszen látni fogod, hogy több célpontra kell lőnöd, ráadásul azok fel-le is mozoghatnak! Jó dolog, hogy a céltáblákra lövöldözni mindig szórakoztató.

A Avoid Dying minimalista dizájnjával remek játék, ha van pár szabad perced, és szeretnél kikapcsolódni. Játssz vele a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, milyen pontszámot tudsz elérni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Avoid Dying? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.