Atari Centipede

Lépj be a Atari Centipede világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Lépj vissza az időben és éld át újra a klasszikus arcade korszakot a Jatekokjatekok.hu oldalon a Atari Centipede HTML5 verziójával! Készülj fel egy izgalmas utazásra pixeles tájakon keresztül, miközben egy bátor kalandor szerepébe bújva megvéded a kertedet a csúszómászók könyörtelen seregétől. A Centipede felújított változata nosztalgikus bájával és modern csavarjaival már az első pixeltől fogva magával ragad!

A Atari Centipede izgalmas változatában egy megbízható pisztollyal felfegyverkezve találod magad, készen arra, hogy elhárítsd a rád rontó, fenyegető százlábúak hullámait. Teszteld a reflexeidet, ahogy ügyesen kitérsz a mérgező harapásaik elől, és szabadjára engeded a tűzerődet, hogy a dicsőséges pixelfeledésbe robbantsd őket. De vigyázz, mert ezek a ravasz jószágok nem az egyetlen ellenfeled! Pókok, skorpiók és más alattomos bogarak csatlakoznak a kaotikus küzdelemhez, kihívás elé állítva ügyességedet és stratégiai gondolkodásodat.

A Atari Centipede HTML5 verziója felújított grafikával rendelkezik, amely gyönyörűen ötvözi a retro esztétikát a modern érzékenységgel, új életet lehelve ebbe az időtlen klasszikusba. Merülj el a színes és vibráló világban, ahol minden pixel egy csipetnyi nosztalgiát hordoz. Akár tapasztalt Atari Centipede veterán vagy, akár újonnan érkeztél a játékhoz, az intuitív irányítás és a szórakoztató játékmenet segítségével pillanatok alatt a legmagasabb pontszámért fogsz versenyezni. Szóval ragadd meg a fegyvert, szorítsd meg a markodat, és készülj fel, hogy megvédd a kertedet a Atari Centipede HTML5 újjáélesztésében a Jatekokjatekok.hu oldalon !

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki a hajódat, és mozgasd az egeret a képernyőn, hogy pozícionáld. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a Atari sorozatból:

  1. Atari Breakout

Hasonló játékok:

Tetszik a Atari Centipede? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.