Asteroids

Lépj be a Asteroids világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Játssz a Asteroids oldalon Jatekokjatekok.hu, egy ikonikus játékkal, amely nagyban befolyásolta a videojátékok történetét, és próbáld meg felismerni az összes játékot, amelyre nyomot hagyott. Szórakoztató játékmenete és egyedi ötletei biztosították örökségét, és az a tény, hogy még ma is játszanak vele, mindent elmond, amit tudni kell róla.

A Asteroids játékban a cselekmény az űrben játszódik, és egyszerre kell kitérni és lőni is a beérkező aszteroidákra. Az irányítás az, ami igazán kiemeli a játékot, hiszen figyelembe kell venned a mozgásod tehetetlenségét, és ha nem figyelsz, teljesen elveszíted az irányítást a repülőgéped felett. Egy másik egyedi ötlet, hogy ha a képernyő szélén túlmegyünk, akkor a túloldalon pukkanunk ki, ami a stratégiának egy újabb rétegét adja, de rengeteg bizonytalanságot is ad.

Játssz egy klasszikus játékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, és pillants be a történelembe.

Hasonló játékok:

Tetszik a Asteroids? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.