Assassin's Creed Freerunners

Lépj be a Assassin's Creed Freerunners világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb futós játékok!

Fuss, hogy az első helyre kerülj egy szórakoztató és akrobatikus játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és ugorj, mássz és kerüld ki az akadályokat a Assassin's Creed Freerunners oldalon. És mivel nem csak a pályák elrendezésével kell versenyezned, és nem csak arra kell ügyelned, hogy az ugrásaidat a megfelelő pillanatokban időzítsd, a Assassin's Creed Freerunners oldalon különböző játékosokkal is meg kell küzdened, a világ minden tájáról. A feszültséget fokozza, hogy minden egyes ellenfelet látsz a képernyőn, és mindannyian a célba érésért rohantok.

A Assassin's Creed Freerunners karakterei ismerősek lehetnek azoknak, akik játszottak a Ubisoft klasszikus sorozatával, az Assassin's Creeddel, és az akrobatamutatványok, amelyeket ebben a játékban végezhetsz, minden bizonnyal emlékeztetnek az említett legendás sorozatban is előforduló légi mutatványokra. A Assassin's Creed Freerunners játékban azonban csak az ugrásokat kell gondosan időzítened, és a környezetet a saját előnyödre kell használnod, a többi ellenfelet pedig nem támadhatod meg. Így teljesen a mozgásra és a karaktered sebességére kell koncentrálnod. És teljesen koncentrálnod kell, mert több veszély is leselkedik rád, de néha a legtöbb időt azért veszíted, mert rosszkor ugrottál, vagy nem a megfelelő időben ugrottál le a csáklyáról.

De nem a győzelem az egyetlen célod a Assassin's Creed Freerunners, hiszen a pálya során érméket is szerezhetsz, amelyekkel később mindenféle karaktert feloldhatsz ebből az egyedi univerzumból. Ezek a karakterek amellett, hogy különböző stílusúak és öltözékűek, különböző tulajdonságokkal is rendelkeznek, például gyorsabban tudnak futni vagy gyorsulni. Készülj fel arra, hogy az egyes szintek végén rengeteg érméért fogsz merülni, ahol lehetőséged van arra, hogy valóban aranyérmékkel töltsd meg a pénztárcádat.

Indulj el egy szórakoztató futásra az ikonikus Assassin's Creed sorozat karaktereivel, amikor a Assassin's Creed Freerunners oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, az ugráshoz nyomd meg a bal egérgombot. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt az ugráshoz.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Assassin's Creed Freerunners? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a futós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.