Ascension Couple Creator

Lépj be a Ascension Couple Creator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb rinmaru játékok!

Lépj be Rinmaru magával ragadó képregényének, a Felemelkedésnek a világába, és vedd át az irányítást a szereplők felett ezzel az innovatív öltöztetős játékkal. Akár a tündék éteri szépségét, akár a törpék robusztus báját, akár az emberek sokoldalúságát kedveled, ebben a játékban bármilyen nemű vagy fajú karaktert össze tudsz keverni, hogy egyedi, csak rád jellemző külsőt hozz létre.

A minden fajra vonatkozó ultra testreszabási lehetőségekkel olyan ruhákat hozhatsz létre, amelyek egyszerre lélegzetelállítóan szépek és tökéletesen illenek bármilyen alkalomhoz - a mindennapi viselettől az epikus csatákig. Minden fantasy faj saját egyedi tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, így karakteredet pontosan a saját preferenciáidra szabhatod.

A játékban található ruhák egyszerűen lenyűgözőek, a bonyolult részletek és a gyönyörű design egy másik világba repít. Ha pedig változtatni szeretnél a karaktereden, egyszerűen csak válaszd a menüben a Bal vagy a Jobb menüpontot, és add hozzá ugyanazt a fajt, mint korábban.

Szóval mire vársz még? Lépj be az Ascension fantasztikus világába, és engedd szabadjára kreativitásodat ebben az izgalmas öltöztetős játékban.

Játsszon más játékokat a Ascension sorozatból:

  1. Ascension Chapter 3
  2. Ascension Chapter 2

Hasonló játékok:

Tetszik a Ascension Couple Creator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a rinmaru játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható