Archery World Tour

Lépj be a Archery World Tour világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sport játékok!

Ha valaha is szenvedélyesen szeretted az íjászatot, vagy nagyon csodálod Robin Hoodot, Legolast vagy bármely más híres íjászt a való életből vagy a fikcióból, akkor a Jatekokjatekok.hu lehetőséget ad arra, hogy íjat ragadj és a cipőjükbe lépj az Archery World Tour, egy gyönyörű 3D íjász játékkal.

Gyakorold a lövést 50 kihívást jelentő pályán, és tedd próbára pontosságodat és reflexeidet. Vagy ha csak egy gyors kör szórakozásra vágysz, bármikor választhatod a Balloon Challenge játékot, ahol a lufikat kell eltalálnod a továbbjutáshoz és a pontok megszerzéséhez.

Amikor megpróbálod eltalálni a célt, sok mindent figyelembe kell venned, például a lövésed helyzetét, a szélirányt, valamint a lövésed erejét. Ha pedig a célpontok elmozdulnak, vagy egy akadály akadályozza őket, a kihívások csak fokozódnak!

Lőj, és légy íjászbajnok az Archery World Tourban!

Hasonló játékok:

Tetszik a Archery World Tour? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sport játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.