Angry Heroes

Lépj be a Angry Heroes világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Játssz klasszikus élményt, amikor kipróbálod a Angry Heroes, egy olyan játékot, amely ismerős lehet mindenkinek, aki szereti egységeit az ellenséges erők felé dobálni. Ha szereted az olyan játékokat, ahol a reflexeidet nem teszik próbára, és a győzelem kulcsa a nagyszerű célzás, akkor a Jatekokjatekok.hu oldalon a Angry Heroes pontosan azt kínálja, amire szükséged van. Ahogy az várható volt, minden egyes szint egyedi kihívásokat nyújt, amelyek a változatos ellenséges elhelyezésekből adódnak, akiket érdekes szerkezetek védenek, de annak is köszönhetően, hogy minden szintet a hozzád rendelt egységekkel kell befejezned.

Az ellenség védelmének áttöréséhez egy hatalmas csúzli áll rendelkezésedre, amely óriási sebességgel repíti el az egységeidet, és mindegyik egység különálló tulajdonságokkal rendelkezik. Egyesek nagy sebességre képesek, miután aktiváltad a különleges képességüket, mások ütközéskor felrobbanhatnak, míg másoknak egyéb érdekes képességeket fedezhetsz fel. Ráadásul egyes szintek valóban a puzzle aspektusára támaszkodnak, és a környezetet kell okosan kihasználnod, hogy elintézd a bosszantó ellenségeket. Az egyik pályán például egy olyan építményt kell elpusztítanod, amely nehéz sziklákat tárol, amelyek legurulnak, hogy szétzúzzanak minden ellenséget, aki az útjukba kerül. Ezen kívül az ellenségeid viselkedése is változhat, némelyikük mozog a pályán, ami azt jelenti, hogy a lövéseidet alaposabban meg kell tervezned.

A Angry Heroes minden egyes szintje élénk és élénk színeivel kitűnik, és stilizált megjelenése biztosan mély benyomást fog kelteni. Ha mindezt párosítod a vidám zenével és a szórakoztató játékmenettel, akkor egy remek játékot kapsz, amelyhez bármikor visszatérhetsz, és játszhatsz vele, amikor csak egy gyors adag szórakozásra vágysz.

Állítsd be a célzást és lőj a győzelemig a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Angry Heroes játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Célozz a lövésekkel az egér mozgatásával és az egér bal gombjának lenyomva tartásával. A lövéshez engedd fel a gombot. Mobileszközökön a célzáshoz a képernyőre kell koppintanod, a lövéshez pedig engedd el az ujjadat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Angry Heroes? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.