Anagram Crossword

Lépj be a Anagram Crossword világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb rejtvény játékok!

A Anagram Crossword remek módja annak, hogy megismerkedjünk az anagrammák csodálatos világával, amelyek olyan szavak, amelyek más szavakat alkotva átrendeződnek. Igazán próbára teszi a szókincsedet, de új és váratlan módon nyitja meg az angol nyelv kapuját is, mert ha egyszer meglátod, hogy hány szót tudsz alkotni ugyanannyi betűből, akkor függővé válhatsz attól, hogy a végletekig kiaknázd ezt a képességet, és megtaláld az összes lehetséges kombinációt.

Szerencsére a Jatekokjatekok.hu oldalon 30 rejtvényben gyakorolhatod ezt a képességet, ha kipróbálod a Anagram Crossword, egy egyedülálló keresztrejtvényfejtő játékot, ahol az anagrammák a nyerés kulcsa. Egyszerűen fogalmazva, a szó megtalálásához szükséges nyom egy anagramma. Ha a szó túlságosan bonyolultnak bizonyul, bármikor használhatod a súgórendszert, amely segít megfejteni a rejtélyes szavakat, amelyek gondot okoznak neked.

Javulj az anagrammák és a keresztrejtvények megfejtésében egyszerre, ha a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol!

Hasonló játékok:

Tetszik a Anagram Crossword? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a rejtvény játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.