Alu's Revenge 2

Lépj be a Alu's Revenge 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

A Alu's Revenge 2 játékban a gonosz szellem haragja elől kell menekülnöd a megfelelő lapok kiválasztásával, hogy eltűnjenek, és elkerüld a biztos és fájdalmas véget.

A Alu's Revenge 2 akciója folyamatosan a maximális koncentrációdat fogja kérni, mert a csempék folyamatosan hullanak, és megpróbálnak örökre csapdába ejteni a templomban. Az egyetlen módja annak, hogy utat vájj a meneküléshez, ha megőrizöd a hidegvéred, és minden olyan csempére kattintasz, amely azonos típusú és összekapcsolódik egymással.

Bár a grafika arra invitál, hogy megcsodáld a gyönyörű látványt, légy tudatában, hogy ha kiengeded a fejed, az közelgő végzetet jelenthet.

Játssz egy intenzív és szórakoztató csempepárosító játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és menekülj meg a gonosz szellem dühe elől!

Hasonló játékok:

Tetszik a Alu's Revenge 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.