All-Star Blast!

Lépj be a All-Star Blast! világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

Éld át újra az Atomic Bomberman klasszikus élményeit, amikor a All-Star Blast! oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu, és élj túl más játékosok ellen, és élvezd az igazán robbanékony akciót. A túléléshez a All-Star Blast! csatatéren bombákat kell elhelyezned és elmenekülnöd a robbanások elől. Emellett mindenféle hasznos fejlesztéseket is szerezhetsz, amelyek a környezetben található elpusztítható blokkok mögött rejtőznek. Ezek a permanens extra sebesség megszerzésétől kezdve a több bomba elhelyezésének képességéig terjednek. A All-Star Blast! mindenekelőtt a stratégia és a reflexek játéka, és csak a legügyesebb játékosok maradhatnak életben.

Ha rajongsz a játékóriás, a Ubisoft népszerű franchise-aiért, akkor örömmel fogod tudni, hogy a All-Star Blast! mindenféle szórakoztató karaktert tartalmaz ezekből a legendás világokból. De a All-Star Blast! más minijátékokat is tartalmaz, amelyeket élvezhetsz, és te és mások is számtalan órányi szórakozást szerezhetsz ezzel az élménnyel.

Csatlakozz más játékosokhoz, és élvezd a klasszikus arcade élményeket a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a All-Star Blast! játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Használd a nyílbillentyűket a mozgáshoz, és nyomd meg a Space billentyűt a bomba elhelyezéséhez. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre oda, ahová mozogni szeretnél, és koppints a bomba gombra, hogy bombát hagyj az adott helyen.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a All-Star Blast!? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.