99 Balls

Lépj be a 99 Balls világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Függőséget okozó játékmenetével a 99 Balls egyike azoknak a játékoknak, amelyek biztosan arra késztetnek, hogy még egy kört játsszon, hogy jobb pontszámot érjen el. De nem csak a jobb pontszám számít, mivel a stratégiai játékmenet nagyon kielégítő, különösen akkor, ha már elsajátítottad, hogyan tervezd meg a legjobban a pályáidat.

A játék egy egyedi fordulatot ad a klasszikus Breakoutnak, mégpedig azt, hogy minden egyes blokkot, amit eltalálsz, bizonyos számúszor kell eltalálnod ahhoz, hogy eltűnjön. Ezek a számok a téglákon jelennek meg. Egy másik egyedi elem, hogy egyre több és több golyót lősz, ahogy haladsz előre a pályán. És vedd figyelembe, hogy csak a röppályát tudod kiválasztani, és nem tudod megváltoztatni, hogy honnan induljanak a golyók. Mindig a képernyő közepéről indulnak.

Egy kis Tetris inspirációval kiegészítve, a 99 Balls hasonló vesztes állapotot vesz át, és minden egyes dobás után a labdák lassan a játékos felé jönnek a téglák, és az új téglákhoz mindig több találat kell, hogy eltűnjenek.

Gyere játszani a Jatekokjatekok.hu és szerezd meg a legjobb pontszámot a 99 Balls oldalon !

Hasonló játékok:

Tetszik a 99 Balls? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.