2K Shoot

Lépj be a 2K Shoot világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Teszteld matematikai képességeidet és reflexeidet, amikor a 2K Shoot oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. A játékműfajok e szórakoztató és érdekes kombinációjával számtalan órányi szórakoztató és pihentető játékra számíthatsz. Ha játszottál már a Threes vagy a 2048 játékkal, akkor a 2K Shoot szabályainak felét már ismerheted. Itt a cél két olyan buborék összekapcsolása, amelyeken ugyanaz a szám van, hogy összeolvadjanak. Miután összeolvadnak, a buborékon lévő szám megnő, és ezután ez a buborék csak azonos értékű számokkal tud összeolvadni. Minél többet játszol, annál óvatosabbnak kell lenned, hogy melyik buborékot választod az egyesítéshez, és némi stratégiát is bele kell tenned a játékba, ha magas pontszámot akarsz elérni.

De a 2K Shoot oldalnak van egy másik fele is, és itt jön a képbe a célzás és a buboréklövészetről való tudásod. Ha nem ismered a buboréklövők szabályait, akkor tudd, hogy a Jatekokjatekok.hu oldalon számos hasonló játékkal játszhatsz, néhány kattintással elérhető. Emlékezeted felfrissítésére: a buboréklövöldében a játék célja, hogy azonos típusú buborékokat lőjj a képernyőn már elhelyezett más buborékokba. Ez nagyon jól működik együtt a játék első részével, tehát a 2K Shoot játékban olyan buborékok felé kell céloznod és lőnöd, amelyeken azonos szám van.

Élvezd a pihentető ügyességi és matematikai játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és törekedj a magas pontszámra, amikor a 2K Shoot oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Az egérrel válaszd ki a lövések szögét, és a bal egérgomb megnyomásával lőj. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre abban az irányban, amerre lőni szeretnél.

Hasonló játékok:

Tetszik a 2K Shoot? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.