2048 Legend

Lépj be a 2048 Legend világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

A klasszikus, a Threes játék által inspirált kirakós játékélményt a Jatekokjatekok.hu oldalon találod meg, ha kiválasztod a 2048 Legend címet. A már ismert szabályokkal a 2048 Legend remek választás, ha egy szórakoztató kihívásra vágysz, amelyet könnyű kézbe venni és megpróbálni elérni a magas pontszámot. Csak légy óvatos, mert ha egyszer elkezdesz egy kört, nehéz lesz abbahagyni a játékot. Bár a játék felépítése megtévesztően egyszerű, minden egyes lépésedet meg kell számítani, hiszen egy rossz mozdulat is tönkreteheti az esélyeidet, hogy megdöntsd a korábbi pontszámodat. Ahhoz, hogy pontokat szerezz a 2048 Legend játékban, két olyan lapot kell ütköztetned, amelyeken ugyanaz a szám van. Ezzel növeled az értéküket, eltávolítod az egyik csempét, és létrehozol egy nagyobbat. Ez nem csak a helyet tisztítja meg, amivel dolgozhatsz, hanem lehetővé teszi, hogy ezeket a csempéket más csempékkel is összepárosítsd. De légy óvatos, mert minden alkalommal, amikor a csempéket mozgatod, hogy egyezéseket hozz létre, az összes darab ugyanabba az irányba mozog. Alapvetően minden egyes mozdulatoddal új táblakonfigurációt kapsz.

Továbbá minden egyes húzásoddal egy teljesen új csempét hozol létre, ezért erre figyelj, mert a táblán korlátozott a hely, és az új csempe mindig a lehető legalacsonyabb számmal lesz, és ahogy haladsz előre a 2048 Legend oldalon, és a csempék magasabb értéket kapnak, egyre nehezebb lesz az alacsony számjegyű csempéket kezelni, és a magasabb értékűeket eltüntetni. Minél jobban játszol, annál nehezebb lesz a játék. De még ha veszítesz is, újra megpróbálhatod megdönteni a pontszámodat. Az érdekes puzzle-koncepcióval és a könnyen érthető szabályokkal a 2048 Legend remek választás lehet, ha kikapcsolódásra vágysz.

Élvezd a 2048 Legend a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány pontot tudsz szerezni ebben a szórakoztató kirakós játékban a számokkal.

Hogyan kell játszani

Kattintson az egér bal gombjával, és húzza a lapokat abba az irányba, amerre szeretné, hogy mozogjanak. Használhatod a nyílbillentyűket vagy a WASD billentyűt is, hogy felfelé, lefelé, balra vagy jobbra mozgasd őket. Ha mobilkészüléket használsz, a csempék mozgatásához húzd át a képernyőt az ujjaddal.

Hasonló játékok:

Tetszik a 2048 Legend? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.